kuva Suvi-Päivin satukirja

Minulla on ilo kertoa, että Suvi-Päivi Palmin kirjoittamat sadut löytyvät nyt minun lukeminani tältä sivulta ja YouTube-kanavalta Inka Valtamo. Yllä oleva kuva on Suvi-Päivin Satukirjasta.

Aloittaessani Koronaprojektia toivoin, että siitä tulisi yhteinen/yhteisöllinen juttu. Toiveeni on toteutunut, sillä olen saanut mm. aihetoiveita, kommentteja, pikkupehmoja, pääsiäisen puuhatehtäviä ja paljon mukavaa palautetta. Olen saanut jopa ruusuja! On kyllä iloista ja inspiroivaa toteuttaa tätä Koronaprojektia yhdessä kanssanne. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Satujen lukemisen osalta tuli esteeksi tekijänoikeudet, mikä harmitti itseäni kovasti. Tämän asia pelasti vesilahtelainen ystäväni, sanataituri Suvi-Päivi Palm, joka otti minuun yhteyttä tarjoten itse kirjoittamiaan satuja Koronaprojektiin. Koen, että tämä on yhteisöllisyyttä parhaimmillaan. Olen nyt lukenut ja videoinut kaikki Suvi-Päivin tähän mennessä kirjoittamat sadut. Satuirjassa on satu jokaiselle kuukaudelle ja sadut nivoutuvat hienosti toisiinsa. Suvi-Päivin satukirja muodostaa ihanan kokonaisuuden ja jokainen satu opettaa jotakin. Suvi-Päivin satukirjan sadut löytyvät lukeminani YouTube-kanavaltani. Ne kannattaa aloittaa Tammikuun sadusta ja edetä siitä eteenpäin. Mukavia satuhetkiä!

Koronaprojektin info löytyy täältä: https://valtamo.me/2020/03/19/koronaprojekti/

Tammikuu

Helmikuu

Maaliskuu

Huhtikuu

Toukokuu

Kesäkuu

Heinäkuu

Suvi-Päivin Satukirjasta ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s