kuva Ekolauantai 8.4.2017

 

Kylähullu ja sen Turvahenkilö saivat olla tänään mukana Lempäälän lukion hienosti järjestämässä Ekolauantaissa Ideaparkissa. Ekolauantai on osa LeLun Earth Week -projektia, josta voit lukea täältä https://www.earthweek.fi.  Oppilailla oli tapahtumasta päävastuu, opettajat toimivat mahdolistajina. Upeaa ekohenkistä yhteistyötä, jossa oli mukana monia eri toimijoita. Otitte tänään monta maailmaa muuttavaa askelta ja teitte arjen ekotekoja yhdessä. Hyvä te, hyvä LeLu!

Tässä tekemäni video vintagevaatteita esitelleestä Muotinäytöksestä, jossa LeLun oppilaat toimivat malleina ja juontajina.

 

Tiitus lavalla:

Kiitos kaikille järjestäjille, erityisesti nuorisolle,  Kylähullun ja sen Turvahenkilön puolesta! Kiitos kaikille mukana olleille ja paikalla piipahtaneille. Saimme viettää Ekolauantaissa monta mukavaa hetkeä yhdessä kanssanne ❤  Erityiskiitos Jarmo ”Jamo” Lehtiselle, joka kutsui Kylähullun haastateltavaksi esiintymislavalle, se oli suuri ilo ja kunnia. Tästä on hyvä jatkaa kulkemista arjen ekotekojen tietä eteenpäin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s