kuva Kiltit kiitokset:

 

Kiltit kiitokset kaikille yhdessä ja jokaiselle erikseen, kun olette Justusta ja koko perhettämme huomioineet niin monin eri tavoin. Justushan valittiin Pirkanmaan kilteimmäksi ihmiseksi Aamulehden toimesta ja juttu kuvineen julkaistiin jouluaattona sekä printti- että nettiversiona. Voit lukea Aamulehden jutun nettiversion täällä.

”Justus tuo ilon” -jutun julkaisemisen jälkeen Justukselle ja meille on tulvinut valtavasti onnitteluita, terveisiä ja positiivista palautetta monia eri kanavia pitkin. Olemme kiitollisia ja onnellisia  kaikesta siitä hyvästä, jota olemme saaneet yhteydenottojenne kautta kokea.

Olemme Justuksen ja Kaijan kanssa alustavasti suunnitelleet, että pitäisimme jossain vaiheessa alkuvuotta  *Kiltit kahvit* Vesilahden Pappilassa. Aikataulu ym. ovat vielä avoinna, mutta toivomme asian toteutuvan. Jos haluat tulla mukaan järjestelyihin, niin ilmoittele asiasta Inkalle mahdollisimman pian.

Seuraavat Justuksen isännöimmät Lasten Kinkerit järjestetään ti 4.4.2017 klo 18.00 Onkemäen koululla, aika kannattaa merkata jo nyt allakkaan.

 

”Kiltti mikä kiltti” -juttu kotisivullani löytyy täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s