kuva Joulun korut

img_7643

Sain joululahjaksi rakkaimmiltani koruja, joita kaikkia tulen varmasti käyttämään paljon. Olen kiitollinen ja onnellinen ❤

Ylläolevan korun miehet ostivat Laukon Kartanon Kartanopuodista viikko sitten torstaina, samalla reissulla kun Lumouduin Laukon joulusta.

Laukon Kotkakorua olen ihaillut siitä asti, kun näin sen ensimmäisen kerran. Juurikin tämä pronssinen versio korusta tuntui mieleiseltä ja siitä haaveilin. Uusi Kotkanpää-koruni sopii hyvin yhteen pronssisten Kalevala-korujeni kanssa, ja se onkin ollut kaulassani jo pari kertaa. Laukon Kotkakorun mielenkiintoisesta historiasta voit lukea täältä.

 

Allaoleva korusetti on tilaustyö ja sen on toteuttanut Helenan Helmi & Nanti. Kerroin toiveitani ja ajatuksiani korusetin suhteen ja Nanti sai vapaat kädet toteutukseen. En halunnut nähdä koruja etukäteen, vaan avasin paketin vasta jouluaattona. Kauniista paketista löytyi ihan minun näköiseni korusetti. Kiitos taas Nanti & Helenan Helmi!  Näille, niinkuin muillekin Nantin tekemille uniikeille koruilleni, löytyy varmasti paljon käyttöä. Näitä koruja voi kätevästi käyttää joko kaikkia yhdessä tai erikseen.

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s