kuva Lumouduin Laukon joulusta

Koko perheen haave yhteisestä lomanaloitusvisiitistä Laukon kartanoon toteutui tänään. Matkassa oli kaikenlaisia mutkia, mutta lopulta pääsimme matkaan ja kohti Laukkoa, joka sijaitsee täällä Vesilahdessa. Meidän ei tarvinnut matkustaa kauas, mikä on hieno juttu. Laukon joulu oli tänään auki viimeistä päivää.

Vastaanotto Laukon kartanossa oli tänään lämmin ja valoisa, niinkuin aina. Kiitos kartanon rouva Liisa Lagerstamille ystävällisyydestä ja vieraanvaraisuudesta. Täällä ovat nyt esillä kaikki Laukko-aiheiset kirjat poikien toimesta. Varsinkin Laukon kartanon keittiössä -kirjan reseptit ovat kiinnostuksen kohteena.

Saimme viettää tänään antoisaa aikaa niin Juhlatallissa kuin kartanon päärakennuksessakin. Juhlatallin Jukeboxi on niin söpö! Kiitos Johannalle kahvitteluseurasta. Kartanopuodissa ihastuin sinivalkoisiin englantilaisiin astioihin.

Kuudesta kuuden vuosisadan joulukuusesta näimme neljä, ja ainakin itse ihastuin kauniisiin kuusenkoristeisiin ja pihtakuusiin. Kartanon valkoiset & valaistut rakennukset hohtivat kauniina ja lumivalkeina hämärtyvässä illassa.

Historiallinen Kartanojoulu oli lupaustensa mukainen, eli lumoava. Kuuden vuosisadan joulupöydät olivat kauniita, keskenään erilaisia ja mielenkiintoisia. Oma suosikkini oli ”Leena-rouvan” teehetki. Kartanon vanha rouva Leena Lagerstam emännöi vierailuamme kartanon päärakennuksessa ja saimme viettää hänen kanssaan myös mukavan keskusteluhetken.

Kiitos taas kerran Laukon kartano:

Tänään lumouduin Laukon joulusta.

Kesällä rakastuin Laukkoon.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s