kuva Suuret Joulumyyjäiset

Vein tänään Narvan Joulumyyjäisten jälkeen design inkamarian myyntituotteet                 Vesilahden Yläasteelle, sillä siellä on huomenna Suuret Joulumyyjäiset klo 9-15.

Olen mukana Vesilahden Taideyhdistyksen kanssa Bogota-luokassa, joka löytyy alakerran käytävästä. Olet tervetullut tutustumaan myyntinäyttelyymme ja samalla voit hengähtää hetkisen. Luokassa on tuoleja, joilla voi istuskella ja samalla jutella tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Kerromme mielellämme yhdistyksemme toiminnasta ja toivotamme uudet jäsenet tervetulleiksi.

Bogotassa on töitä monelta eri yhdistyksemme jäseneltä. Mukana ovat lisäkseni ainakin: Tuula Mäkinen, Helena Tönning (Saikkonen),  Margit Karvinen, Noora Kylliö, Pirkko Haavisto, Leena Hellman ja Riitta Pentti.

Riitta Pentin keramiikkaa:


Bogotassa on myynnissä myös Vesilahden Yläasteen 8.-luokkien valinnaisen Maa- ja Metsätalous & Puutarhanhoidon ryhmän tuotteita retkikassan kartuttamiseksi. Ryhmällä on kova into retkeillä ja tutustua lähialueen paikkoihin, jotka liittyvät valinnaisaineen aihepiiriin. ”Mettiksen” ryhmän opettajana toimii Anna-Kaarina Huhtala.           Joulumuori muuten vähän lupaili, että Kauramummelit saattavat muuttua huomiseen mennessä KauraTontuiksi!

Tapaamisiin Bogotassa!

img_6867

Kaurakaverit ja kylmäpussit on tehnyt Tarja Kovero.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s