kuva Hygge

 

Luukku 9 on Hygge!

Tänään vietämme Vesilahden Pappilassa Naisten #hygge-iltaa, tervetuloa mukaan. Kuvissa on lisätietoa. Facebook-tapahtuma löytyy täältä.

Minulla on ollut ilo olla mukana järjestämässä iltaa Johannan, Tiinan & Eijan kanssa, ja sain myös tehdä tapahtuman mainoksen. Valmistelut ovat sujuneet mukavan rennosti hygge-hengessä. Vesilahden Pappila on jo itsessään niin hygge paikka, että ei sen parempaa paikkaa voisi tälle illalle olla. Pieneen iltahartauteen olen valinnut nuoruuteni mustakantisesta muistikirjasta lehtileike-jutun, mutta sitä en paljasta vielä.

Päivän luukuksi valitsin design inkamarian Joulu-/Adventtikalenterista ikkunalla olevat kynttilät ja tähdet, sillä tänään sytyttelemme pappilaan paljon kynttilöitä. Toivon, että Naisten Hygge-ilta saisi olla tähtihetki jokaiselle siihen osallistuvalle.

Ideaa saa vapaasti kopioida ja annan mielelläni lisätietoja. Vapaaehtoistyö on kyllä niin mukavaa, kun saa toteuttaa ideoita yhdessä toisten kanssa ilman sen kummempaa byrokratiaa. Kiitos Katariina Onnela & Lempäälän-Vesilahden Sanomat puffista torstain 8.12. paikallislehdessä.

Tervetuloa Vesilahden pappilaan tänään tai jonain muuna päivänä.

Hyggeily-terkuin, inka

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s