kuva Ahlmanin Joulutori

 

Lauantaina 10.12.2016 järjestetään Tampereella Perinteinen Ahlmanin Joulutori. Siellä on Lehvä-nimisessä rakennuksessa lapsille värityspiste, jossa on väritettävänä design inkamarian Väritettävää Joulu-/Adventtikalenteria. Käykäähän värittelemässä, kyllä varmaan aikuisetkin saavat halutessaan väritellä. Tuota kalenteriahan voi tilata verkkokaupastani sekä paperi- että pdf-versiona täältä.

Kuvissa näkyvät design inkamarian tuotteet ovat Joulumarkkinoilla myynnissä Lehvän Joulumarkkina-alueella All4One NY -yrityksen vieressä. NY on lyhenne Nuori Yrittäjälle, minä tosin aluksi luulin että yrityksen nimessä oleva NY= New York. NY:n väki on ihanan innokasta ja inspiroivaa porukkaa. NY:t opiskelevat parhaillaan Ahlmanilla tämmöisellä linjalla: Yrittäjän ammattitutkinto, yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala. Olen todella iloinen ja onnellinen siitä, että design inkamarian tuotteet ovat mukana Ahlmanin Perinteisellä Joulutorilla, vaikken nyt itse pääsekään paikanpäälle.

Kiitos erityisesti Milla-Emilia  ja Jari hyvin sujuneesta yhteistyöstä. Suurkiitokset myös Jaanalle! Mukavaa ja antoisaa Joulutori-päivää teille kaikille  ❤ ❤ ❤

 

Joulumyyjäisinfoa löytyy täältä.

T: inka

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s