kuva Anna hyvän kiertää

Sain keväällä #inka50-syntymäpäivieni yhteydessä tosi paljon lankoja lahjaksi, omasta toiveestani. Mahtava juttu, jonka muistan koko ikäni! Lankalahjoja tuli niin valtavasti, että mietimme yhdessä Facebookin #inka50 lankajuttuja-ryhmässä, että mitä niistä voisi tehdä iloksi paikallisille ihmisille.

Päädyimme siihen, että annamme hyvän kiertää. Päätös: langoista kudotaan villasukkia Vesilahden terveyskeskuksen eri osastoille lämmittämään ikäihmisten jalkoja. Vein lankoja useaan otteeseen Vesilahden Pappilaan ja sieltä monet vapaaehtoiset kutojat niitä hakivat. Oli aivan ihanaa, kun valmiita sukkia sitten alkoi kerääntyä Kirkkoherranviraston sohvalle.

Vapaaehtoisia kutojia ilmoittautui pikkuhiljaa lisää ja niin syntyi vesilahtelaisille kotona asuville ihmisille ihania pipoja ja muhveja. Myös näihin käytettiin #inka50-lankoja ja muita lahjoituslankoja.

Itse olen saanut toimia tässä projektissa välittäjänä ja järjestelijänä, yhtään silmukkaa en ole näihin töihin kutonut. Kiitos siis kutojille!

Tänään torstaina   10.11.2016 vein ison lahjoituskassin valmiita töitä Vesilahden Pappilaan Torstaikahveille. Villasukat ja muut ihanuudet matkaavat eteenpäin:

  • Ehtoollishartaushetki pe 18.11. klo 14 Kurjenpolvessa, Soila ja Jaana.  Kurjenpolvi on Vesilahden Terveyskeskuksen entinen dementiaosasto, eli pääovista sisään ja vasemmalle ja luiskaa ylös. Tilaisuuden jälkeen luovutetaan Anna hyvän kiertää -projektin villasukat Vesilahden terveyskeskuksen eri osastoille. Vapaaehtoiset ovat kutoneet sukat lahjoituslangoista. Kiitos kaikille eri tavoin projektiin osallistuneille.
  • Pipot ja muhvit jaetaan lähiaikoina kotikäyntien yhteydessä Vesilahden seurakunnan Ystävätoiminnan & diakoniaväen toimesta.

Täältä voit katsoa videoni valmistuneista sukista, muhveista ja pipoista:

https://youtu.be/ultGwkpIe08

Olen niin onnellinen siitä, että annoimme hyvän kiertää. Kaikki sujui niin helposti ja mutkattomasti ja mukana on ollut monia ihmisiä. Sydämellinen kiitos ihan jokaiselle, joka on ollut tässä #annahyvänkiertää-projektissa mukana.

Mitäs seuraavaksi keksitään?

One comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s